Hyttetyper og tomter

Vil du ha hytte i moderne eller tradisjonell utførelse?


Hyttene som kommer i Fidjeland Fjellgrend kommer i ulike uttrykk. Er drømmen en hytte med et mer moderne uttrykk? Eller drømmer du om en hytte som er mer tradisjonell i sin utførelse? Valget er ditt! Uansett hva du velger, har hyttetypene dette til felles:

De leveres med alle moderne kvaliteter og bekvemmeligheter – og ligger behagelig nær de gode opplevelsene, som gjør det behagelig enkelt å nyte det gode hytteliv sommer som vinter.

GunnarskvævGunnarskvæv m/anneksLarskvævJoglaStore BjødnefjellJagoskvævÅdnesliFidjeland

Moderne stilart, hyttetype 1

Gunnarskvæv

En praktisk og romslig hytte med to etasjer


Denne hyttetypen har en planløsning som fungerer utmerket for familier. I denne får du blant annet fire soverom, bad i begge etasjer, badstu, kombinert vaske- og tørkerom praktisk plassert ved vindfanget, stue/kjøkken med stor takhøyde, loftstue og lagringsplass i både skistall og innvendig bod.

Les mer
Moderne stilart, hyttetype 2

Gunnarskvæv m/ anneks

En innholdsrik hytte for hele storfamilien


Velger du Gunnarskvæv med anneks, får du en skikkelig flott og stor hytte hvor du trygt kan invitere både svigers og naboen. Med et eget anneks, som har oppholdsrom, soveplasser og bad, kan du tilby dine gjester privatlivets fred, eventuelt ha et sted der ungdommen kan spille kort og brettspill til langt på natt.

Les mer
Moderne stilart, hyttetype 3

Jogla vertikaldelt

Mye hytte for pengene!


Disse vertikaldelte hyttene har en innholdsrik planløsning som gjør at du får alle de rom og funksjoner du trenger for det gode liv på fjellet. Her får du blant annet fire soverom, stue/kjøkken med stor takhøyde og store vinduer, innvendig bod og ekstra stue på hemsen.

Les mer
Moderne stilart, hyttetype 4

Ådnesli

En hytte med praktisk planløsning


Dette er en godt løst hytte med blant annet to soverom og stue på hemsen. Dette rommet blir fort ungenes favorittsted! Ved inngangspartiet kommer en isolert bod hvor du kan få god orden på alt av ski og annet turutstyr. Den gode høyden under taket i stua vil skape en herlig romfølelse sammen med de store vindusflatene.

Les mer
Tradisjonell stilart, hyttetype 1

Larskvæv

Villmarkskledning og torv på taket


Denne hytta har tilnærmet lik planløsning som Gunnarskvæv, men har et mer tradisjonelt ytre. Med liggende villmarkskledning og torv på taket kan du få et mer rustikt utseende, noe mange verdsetter høyt. Denne hyttetypen har likevel de store vinduene ut fra stua mot terrassen, slik at du får både lys inn og nærhet til det som skjer utenfor.

Les mer
Tradisjonell stilart, hyttetype 2

Store bjødnefjell

En romslig hytte med 5 soverom


Dette er en hytte med alle rom og løsninger som trengs for å dyrke det sosiale, men også med god plass for den som vil nye freden alene med en god bok. Med eget tørkerom/ vaskerom med dører til både vindfang og skistall får du en praktisk løsning for dager der det er mye inn og ut av snøen. Badstu med egen utgang til snøen – herlig!

Les mer
Tradisjonell stilart, hyttetype 3

Jagoskæv

En hytte som gir deg godfølelsen


Også denne hytta har stor og god takhøyde samt store vinduer i stue/kjøkken-rommet, som får en herlig og luftig romfølelse. Den praktiske løsningen med tørkerom/vaskerom mellom vindfang og skistall kommer du til å sette pris på i årene som kommer. Det samme gjelder badstuen, hvorfra du kan gå rett ut i snøen.

Les mer
Moderne stilart, hyttetype 4

Fidjeland

Koselig familiehytte med fire soverom


Fidjeland er en koselig familiehytte med svært gode løsninger. Foruten bad, har hytta fire soverom – ett i 1. Etg, tre i 2. Etg. (hemsen). Du får også stor sportsbod og terrasse. Og den åpne stue- og kjøkkenløsningen er med på å understreke det du får i hyttetypen Fidjeland: En hytte med rom for alt og alle.

Les mer

Dovre

En koselig og arealeffektiv hytte


Dovre byr på 3 soverom, samt en romslig hems med ekstra oppbevaringsplass i kneveggene. Stor og åpen stue-/kjøkkenløsning med ekstra takhøyde gir Dovre en luftig og stor opplevelse. En romslig bod rett ved inngangen gir et praktisk og godt rom for oppbevaring av utstyr med mer. En koselig og arealeffektiv hytte, skapt for det gode hyttelivet.

Les mer

Blåtind

En romslig og intim hytte


Her inviteres du inn i det gode gamle hyttelivet, den gang hyttene var mindre, men kledd i en lekker og moderne drakt med alle dets fordeler. På tross av sin størrelse overbeviser Blåtind med sine romslige løsninger, stor takhøyde og effektive arealer. Kombinasjonen av bod og stor entré gir god oppbevaringsplass. En koselig og intim hytte som vil gi mange gode stunder og gleder på hytten.

Les mer